máj. 20, 2018

     

Gasztrokomplexum és szabadtéri főzőhely a Dánfoki Üdülőközpontban

Minden évben számos fejlesztésen megy keresztül a Dánfoki Üdülőközpont. Tavaly a BékésBringa pályázat részeként új KRESZ-pálya épült, amit már nyáron birtokba is vehettek a táborozó gyerekek.
 
A 2014-es beruházások célja egy olyan létesítmény elkészítése, amely mindenben megfelel a kor elvárásainak és a közösségek számára kellemes kikapcsolódást tud biztosít városunkban.
 
A gasztrokomplexum és szabadtéri főzőhely felülről fedett, de oldalról nyitott közösségi tér lesz, ami alkalmas csoportos foglalkozások, valamint rendezvények megtartására is. A főzési lehetőséget biztosító résznél kemencét, grillezőt, bográcsozót és szalonnasütő helyeket építenek ki. 
 
Reméljük, hogy  ezt az épületkomplexumot nemcsak a békésiek, hanem más településről érkező vendégek is szívesen birtokba fogják venni!
 
 

Megnyitott a békési kikötő

Hat éve már annak, hogy Békésen jelentős előrelépések történtek a vízi turizmus fellendítésének érdekében. Az elmúlt időszakban az idegenforgalom ugrásszerűen megnőtt a településen. Köszönhető ez annak, hogy rengeteg programot és több nagyszabású projektet valósítottak és valósítanak meg a városban, melyek összekapcsolódva kiegészítik egymást. Jó példája ennek a „Körösök lágy ölén” projekt keretében létrehozott Körös „Menti” Kishajókikötő és -átemelő is.

Bővebben: Megnyitott a békési kikötő

Dánfoki Színjátszó Tábor

Szívesen bújsz bele mások bőrébe? Nyitott vagy a színjátszás iránt? Megmutatnád tehetségedet a nagyközönségnek? 14 és 19 év közötti fiatal vagy, akkor jelentkezz Te is a Dánfoki Színjátszó Táborba.

Napi 6 órában, kiemelten beszédtechnika, színpadi mozgás, helyzetgyakorlatok, énektechnika tanulása.

A tábor végén, pénteken, 17:00 órai kezdettel egy előadás keretében bemutatásra kerülnek a hét folyamán megtanult színdarabok, énekek, versek.

Bővebben: Dánfoki Színjátszó Tábor

Családi Élménytábor Dánfokon

Aktív nyaralásra vágyik, változatos programokkal? Érdekli a kézművesség, az egészséges életmód? Szeretne egy tartalmas nyaralást eltölteni az egész családdal, kis költségvetésből? Akkor Önt és hozzátartozóit várja a honismereti és életmód programokkal gazdagított családi élménytábor Dánfokon.

 

Az 5 nap folyamán az alábbi programlehetőségeket kínáljuk:
Hagyományőrző foglalkozások: kézművesség, agyagozás, íjászat.
Honismereti kirándulás a Körös-folyó partján: növény és állatvilág tanulmányozása, preparátumok készítése. Tippek, tanácsok az egészséges életmód jegyében: növények és gondozásuk, saját konyhakert készítése.

Bővebben: Családi Élménytábor Dánfokon

Dánfoki Fotós Tábor

Szeretnéd barátaidat, ismerőseidet színvonalasabb képekkel elkápráztatni, szeretnél egyedi stílusú fotóiddal kitűnni a tömegből, elmúltál már 15 éves, akkor Téged is várunk a Dánfoki Fotós Táborba. Digitális világunkban a fényképek készítése már a mindennapjaink részét képezi, azonban nem mindegy azok témája és minősége sem.

A műhelymunka napi 6 órában, igény szerint kezdő és haladó csoportbontásban zajlik, átjárásra a csoportok között lehetőség van.

Bővebben: Dánfoki Fotós Tábor

1. oldal / 4

Békés város

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Békés város hírei: bekesvaros.hu

Békési kultúra

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ hírei: bekesikultura.hu

Békési turizmus

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Békési Uszoda

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Békési Uszoda hírei: uszoda.bekesvaros.hu