máj. 20, 2018

     

Békés Kártya elfogadóhelyek

A Békés kártya elfogadóhelyek a "Bővebben..." gombra kattintva tekinthetők meg.

Bővebben: Békés Kártya elfogadóhelyek

Mi is az a Békés Kártya?

A Békés Kártya egy olyan kedvezmény kártya, amely Békés városában kerül elfogadásra a BÉKÉS KÁRTYA ELFOGADÓHELY matricával rendelkező üzletekben, szolgáltatóknál és vállalkozásoknál. A Békés Kártya bankkártya formájú laminált papírlapocska, mely átruházható, nem névre szóló. A kártya nem fizetőeszköz.

A kártyán feltüntetésre került a város neve és címere, a kártya sorszáma. Minden évben új kártya kerül kibocsájtásra, érvényessége 1 év.

A jelenleg kibocsájtásra került kártya és a kedvezmények érvényessége: 2012. január 31.

A BÉKÉS KÁRTYÁ-hoz tartozik egy tájékoztató füzet, melyben azok a szerződött partnerek kerültek feltüntetésre, akik elfogadják a kártyát és kedvezményt biztosítanak a felmutatójának. A szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértéke és formája változó lehet, melyet a tájékoztató füzet részletesen tartalmaz.

A tájékoztató füzet éves rendszerességgel kerül megjelenésre, a kártyával együtt. Az elfogadóhelyek részletes listája megtalálható a BÉKÉS KÁRTYÁ-hoz adott tájékoztató füzetben, valamint a www.bekesikultura.hu és www.danfok.hu honlapokon.

A BÉKÉS KÁRTYA megvásárolható bruttó 1.000,-Ft-ért a Békés Városi Kulturális Központban. Elérhetőségünk: 5630 Békés, Jantyik Mártyás u. 23-25. Telefon: 66/411-142. E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kedvezményes szolgáltatásokat a kártya felmutatásával tudja igénybe venni. Ezek kedvezményes szolgáltatások más akcióval és kedvezménnyel nem vonhatók össze. Kérjük, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt jelezze, hogy BÉKÉS KÁRTYÁval rendelkezik.

Az alábbi linkre kattintva letöltheti a Békés Kártya igénylőlapot, melyet kérjük szíveskedjen leadni a Békés Városi Kulturális Központba. Az igénylőlap leadásával megvásárolhatja a Békés Kártyát bruttó 1.000,-Ft-ért.

Békés város

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Békés város hírei: bekesvaros.hu

Békési kultúra

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ hírei: bekesikultura.hu

Békési turizmus

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Békési Uszoda

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Békési Uszoda hírei: uszoda.bekesvaros.hu